Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.nyirsegmeh.hu szájtrendszerére (a továbbiakban "Weboldal"), elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A Weboldalon található tartalom az oldal üzemeltetőjének (a továbbiakban a "Tulajdonos") kizárólagos szellemi tulajdona.

A Tulajdonos fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történo másolásával terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

A Tulajdonos elozetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, audio- vagy videó hanganyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A Weboldal teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzoi jogvédelem alatt állnak, azokból bármely rész kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánosságra hozni - ideértve a nyilvánosság számára történo hozzáférhetové tételt - tilos.

Tilos a Weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Weboldal jogosulatlan felhasználása bünteto -és polgár jogi következményeket von maga után.

A Weboldalon megjelenített bármely tartalom részletét idézni csak a Weboldalra való hivatkozással, az átvevo mu jellege és célja által indokolt terjedelemben lehet, úgy, hogy az átvevo nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Weboldalra, mint forrásra - és amennyiben megjelölésre került, a szerzore - utaló egyértelmu hivatkozást minden késobbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Weboldalon megjelenített, napi eseményekhez kapcsolódó, idoszeru gazdasági cikkek vagy e témákról sugárzott muvek többszörözése, nyilvánossághoz való közvetítése - ideértve a nyilvánosság számára történo hozzáférhetové tételt - tilos.

A Tulajdonos pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelosséget nem vállal.

További információ: adatvedelmi-nyilatkozat
Valamint: jogi nyilatkozat.